Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), C-vitaminnal, Magas hatóanyagtartalommal

A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő. 

8 455 Ft
szállítási díj nélkül

                                                               © 2021-2023 Herbárbioshop webáruház 

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el